Μου αρέσει πραγματικά πολύ αυτή η φάση με τα ανοιχτά sandwich με τους ξηρούς καρπούς. Γυρνάω από την δουλειά, το στρατόπεδο ή από διάβασμα και ξέρω ότι μπορώ αμέσως να φτιάξω κάτι τόσο νόστιμο με 5 λεπτά μόνο αναμονή. Και οι συνδυασμοί άπειροι!
Το σημερινό nutwich είναι σαν μία εύκολη παντζαροσαλάτα, αρκετά ελαφριά και γρήγορη στο μαγείρεμα. Αρκεί μόνο να έχετε ήδη κάποιο βρασμένο παντζάρι στο ψυγείο σας. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Χρόνος προετοιμασίας και μαγειρέματος: 5 λεπτά
Μερίδες: 2
~Υλικά~
2 φέτες σπιτικό ψωμί
1 μεγάλο παντζάρι, βρασμένο
100gr στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένη ή πολύ ψιλοκομμένη
1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
12-15 καρύδια, τα μισά ψιλοκομμένα
1 μεγάλο παντζάρι, βρασμένο
100gr στραγγιστό γιαούρτι, 2% λιπαρά
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένη ή πολύ ψιλοκομμένη
1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
12-15 καρύδια, τα μισά ψιλοκομμένα
~Εκτέλεση~
- Με ένα πιρούνι λιώνουμε το παντζάρι. Θέλουμε να έχει και μικρά και μεγάλα κομμάτια.
- Σε ένα μικρό bowl ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψωμί και τα καρύδια που έχουμε αφήσει ολόκληρα. Προσαρμόζουμε αλάτι, πιπέρι καθώς και το ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε το μείγμα στο ψωμί και από πάνω διακοσμούμε με τα ολόκληρα καρύδια.